Laboratorio Furlab Vaasa
FIN / SVE / ENG  


Välkommen!


Fin FurLab är ett mångsidigt, ackrediterat topplaboratorium i Runsor, Vasa. Laboratoriet erbjuder tjänster till kunder i olika delar av landet. Vi har mer än 50 års erfarenhet av verksamhet som foderlaboratorium och är idag en internationell expert inom foder- och plasmacytosanalytik. Laboratoriet ackrediterades år 1996.

Verksamheten baserar sig på ett kvalitetssystem som säkerställer tillförlitliga analysresultat. Laboratoriet är ett av ackrediteringstjänsten FINAS ackrediterat testlaboratorium T074 (ackrediteringskrav SFS-EN ISO/IEC 17025) och har för sina centrala funktioner godkänts eller registrerats av myndigheterna. Alla våra kunder betjänas på ett personligt och flexibelt sätt och vi ser alltid till att de får sina analysresultat så snabbt som möjligt till en konkurrenskraftig prisnivå.<

Förutom laboratorieverksamheten hjälper Fin FurLab till vid pälsdjurens välbefinnande i alla skeden av produktionen. Utöver veterinärtjänsterna producerar laboratoriet information gällande foder och importerar mediciner för djuren. Laboratoriet samarbetar med myndigheterna för att säkerställa djurens välmående, men tyngdpunkten i vårt arbete ligger i förebyggande rådgivning.